logo kkm small

A- A A+
      A A       Reset | PT Sans

Dasar Privasi

Privasi Anda

Halaman ini menerangkan dasar privasi yang merangkumi penggunaan dan perlindungan maklumat yang dikemukakan oleh pengunjung. Sekiranya anda membuat transaksi atau menghantar e-mel yang mengandungi maklumat peribadi, maklumat ini mungkin akan dikongsi bersama dengan agensi awam lain untuk membantu penyediaan perkhidmatan yang lebih berkesan dan efektif. Contohnya seperti di dalam menyelesaikan aduan yang memerlukan maklumbalas dari agensi-agensi lain.

Apa yang akan berlaku jika saya membuat pautan kepada Laman Web yang lain?

Laman web ini mempunyai pautan ke laman web lain. Dasar privasi ini hanya terpakai untuk laman web ini sahaja. Perlu diingatkan bahawa laman web yang terdapat dalam pautan mungkin mempunyai dasar privasi yang berbeza dan pengunjung dinasihatkan supaya meneliti dan memahami dasar privasi bagi setiap laman web yang dlayari.

Maklumat yang dikumpul

Tiada maklumat peribadi akan dikumpul semasa anda melayari laman web ini kecuali maklumat yang dikemukan oleh anda melalui e-mel.

Pindaan Dasar

Sekiranya dasar privasi ini dipinda, pindaan tersebut akan dikemaskini dihalaman ini. Dengan melayari halaman ini dengan kerap, anda akan dikemaskini dengan melalui yang terkini, cara penggunaan laman ini akan bagaimana maklumat dikongsi bersama pohak yang lain di dalam keadaan tertentu.

Hakcipta Terpelihara © 2020 Hospital Kuala Kubu Bharu.
 • Gombak,Petaling,Sepang,Hulu Langat,Hulu Selangor,Rawang,S.Alam
  4 Jamadil Awal 1444
  Subuh
  05:51
  Zohor
  13:04
  Asar
  16:26
  Maghrib
  19:01
  Isyak
  20:15

Waktu Solat

waktu solat i